På Ofelia Plads får du pavilloner, scener og en kyssetrappe. Og plads til en pause, en snack og en snak. Og meget mere. Her kan du finde information om Ofelia Plads´ scener, pavilloner, kyssetrappen, åbningstider og alle de øvrige faciliteter. Og hjælp til at finde vej, få overblik og orientere dig.

Kort

Adresse
Ofelia Plads
Kvæsthusbroen
1250 København K

Plads til cyklen. Det er Ofelia Plads også gearet til. Du finder cykelstativer i Kvæsthusgade.

Plads til bilen. Lige under Ofelia Plads finder du et parkeringsanlæg med plads til 500 biler. Anlægget er bemandet og åbent døgnet rundt. Du kan finde mere information og se priser her.

Alle veje fører til Ofelia Plads. Du kan tage landvejen til Ofelia Plads med bus eller Metro, eller du kan tage vandvejen med havnebusserne. Mulighederne er mange, og du kan få hjælp til at planlægge din rejse her. Find os på adressen Kvæsthusbroen, 1250 København K.

Pladsen

Stairs
Food

Pavillonerne ved scenerne

Plads til den gode smag og den nye smag. I pavillonerne kan du smage på menuen, nyde en kop kaffe eller et køligt glas og nippe til alverdens lækkerier. Kig forbi Luftkastellet og find din plads mellem himmel og hav og hygge.

Music
Stairs
Music
Food

Pavillonen ud mod vandet

Plads til den gode smag og den nye smag. I pavillionen kan du nyde et køligt glas - næsten alt for enhver smag. Kig forbi og find din plads mellem himmel og hav og hygge.

Toilets
Boats

Kanalrundfart

Plads til at stå til søs. Oplev havnen fra vandsiden, se Operahuset til tonerne af blide bølgeskvulp eller kom endnu tættere på andre af Københavns store seværdigheder. Du kan købe din billet til havnerundfarten her, og både Canal Tours, Nettobådene, Hey Captain og De Forenede Sejlskibe sejler ”lige til døren” på Ofelia Plads.

Lifts Kissing Steps

Kyssetrappen

Her er kys på sin plads. Lige der hvor Sankt Annæ Plads munder ud – indrammet af Larsens Plads, Ofelia Plads og Kvæsthusbassinet – finder du kyssetrappen. Her kan du hvile, danse og kysse. Og tage det trin for trin.