Title of this Image

Plads til begejstring. Plads til jazz, til pop, til dans. Plads til overraskelser. Du kan finde hele programmet for Ofelia Plads og få mere information herunder.

Programmet

Se alle begivenheder

 • Juli

 • 15 Jul–31 Okt

  SAND BENCH X 100 PEOPLE

  KL. 08.00

  SAND BENCH X 100 PEOPLE

  Skal vi mødes ved bænken? SAND BENCH X 100 PEOPLE er en midlertidig installation og inviterer mennesker til at mødes.

  Sandbænken skal sætte fokus på menneskerettigheder og livet for flygtninge og migranter, og hvordan arkitektur kan bruges som et redskab til at forsvare menneskerettighederne. I Mellemøsten bygges klasseværelser til flygtningebørn ved hjælp af den simple teknik med sandsække, som udgør bænken. Læs mere ved at søge på ‘100 Classrooms for Refugee Children’.

  Læs mere om begivenheden på Facebook

 • August

 • 22 Aug–23 Aug

  Klassisk på Kyssetrappen

  KL. 17.00

  Klassisk på Kyssetrappen

  Det Kongelige Kapels Strygetrio er særligt sammensat til lejligheden og står til søs for at spille for dig, der slår dig ned på Kyssetrappen denne eftermiddag.

  Det er musik på vand, og det er dig på land, når der er Klassisk på Kyssetrappen. Denne eftermiddag sejler vi tre musikere fra Det Kongelige Kapel ud på prammen i vandet for at give dig en særlig oplevelse, når de klassiske toner stryger ind over Kyssetrappen.  Koncerten er gratis. En halv time inden koncerten begynder, kan du opleve musikerne i en samtale med Thomas Michelsen, der er musikredaktør på Politiken.

  Læs mere om begivenheden på Facebook

 • 29 Aug

  Klassisk på Kyssetrappen

  KL. 17.00

  Klassisk på Kyssetrappen

  Sebastian Wolff (Kellermensch) gæster kyssetrappen med strygerne fra Who Killed Bambi

  Sæsonen på Ofelia Plads slutter af med en mildest talt uforudsigelig koncert, når rockmusikeren fra bandet Kellermensch, Sebastian Wolff, slår sig sammen med strygerne fra Who Killed Bambi. Oplev kunstnerne i et unikt samspil, når de indtager koncertprammen ud for Kyssetrappen. Koncerten er gratis.

  Læs mere om begivenheden på Facebook